468x60

ini kisah saya.
ambillah mana-mana yang bermanfaat daripadanya~

ISK bersama siswi-ISUM

Tuesday, October 30, 2012
Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaa! semoga berada dalam lindungan yang Maha Esa.


Ada satu pengumuman di sini. *ehem-ehem*

tengok tajuk pun dah boleh teka ye? ^__^

oh ini bukan satu penipuan. tidak-tidak. ini adalah KEBENARAN!

"oiiii! aku cakap benda betul!!!"


ISK akan diadakan dalam masa yang terdekat. Saya nak ajak ANDA hadir. Sila-sila!



eh, ISK? apa tu?

Ikut Suka Kami lah kan. ehh?
Ini Super Kooooool!!!

atau lebih tepat dan superb: Ini Sejarah Kita.

pheeww. kita ini ada sejarah rupanya. Nak tahu? jadi jom DAFTAR di sini!



nah, lihatlah antara video-video promo ISK yang telah dibuat di seluruh dunia, MashaAllah!!

AMIR, Korea:


ini juga :



Polland:


eh UKM pun dah??


dan di merata-rata tempat lagi!

dan kini untuk pelajar UM khususnya untuk SISTER!!!
whoaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh! dan mana-mana sister yang ada di sekitar Petaling Jaya.
semua dialu-alukan!

Bertempat di : Masjid al-Husna, Sunway.
Tarikh: 3-4 November 2012
Masa: 9 a.m - 2 p.m
hubungi : 0172901975 (sis TEE)


paling best TIADA YURAN DIKENAKAN. haha. suka! suka!

jangan lupa, jumpa di sana!

anda berpeluang untuk mengenali Ikram Siswa-UM dengan lebih dekat lagi. alamak IS-UM tu apa?? ahha.. jumpa di sana!!




Bait al-Farouq, Petaling Jaya.

5 orang berkata-kata:

  1. feat3 said...:

    ISK memerlukan penghayatan & pemahaman...
    moga mendapat input dengan baik...insyAllah

  1. Anonymous said...:

    Wah...beeeeeessssstttt yerr

  1. Anonymous said...:

    semoga yang hadir akan dapat rase ke osemnessss yang best spt suatu ketika dahulu aku menerimanya.....

  1. Habib said...:

    Sy bermula melalui 'Ini Sungguh Kool', biarpun Sumpah Kompleks tp Sangat Konkrit dgn bukti-bukti dan penghujahan. "weh ape barang pegi pogem y memogremkan?" sy silap sebab dari ISK (bukan isk,isk menanges tuh)sy total u-turn membaiki diri,isk,isk (baru betol tersendu) dijernihkan pahaman (paham yg mcmana?)titik tolak pencambahan fiqih yang dulu membuah diri sy yg lain. Mcm masok dunia elient kot, eh bukan! mcm masok dunia org2 soleh, amalnya amal nabi dr sluruh aspek,(jdikan aku dr kalangan mrk, ameen). Allahu Allah. Moga kepekatan isk (eh tanak lah pogem oriented ye) bakal melahirkan insan rabbani ~ setiaap insan pasti merasaa lalala~ JOmlaah kengkwan ape tunggu lagi! kome pegilaah skali skale pogem baguih nih..

  1. hiya ana said...:

    syukran kepada semua yang memberi pandangan :)

    saya juga melalui ISK beberapa kali! tak jemu-jemu.
    inshaAllah, Dialah yang akan menilai setiap usaha kita yang dilakukan kerana-Nya. berilah ruang kepada diri untuk kebaikan. dan kitalah yang mengetahui diri kita.

    barakallahufikum.

Post a Comment